Hoi, ik ben Mascha!

Coach, mentor voor empatische en ongewone mensen. Oprichter van de RYS coachopleiding. 10 jaar ervaring als kindercoach en lifecoach. Intuïtie expert en transformatiecoach. 

Ik ben een zeer gepassioneerd ondernemer en ik wil graag het verschil maken op mijn manier. Als coach en mentor heb ik al bijna 10 jaar coachervaring en 100-en kinderen en volwassenen geholpen om sterker te staan voor wie ze zijn. Ik ben een eigenzinnig en kleurrijk mens en een creatieve duizendpoot met een hart voor mensen die hun plekje nog niet gevonden hebben in deze wereld en die zich anders voelen dan anderen. Voor mij is niets vreemd en alles mogelijk.

Waar ik het aller gelukkigst van word is als ik in iemands ziel mag kijken. En dat is ook waar ik het allerbeste in ben in mijn werk. Ik heb maar een paar tellen nodig om te weten wat er écht speelt.

Mijn verhaal is eigenlijk jouw verhaal. Diep voelen betekent namelijk ook een intens leven. Ik ken ook dat stemmetje dat zegt; ‘je doet het niet goed, stop er maar mee’. Maar ik koos ervoor om uiteindelijk te luisteren naar mijn hart. Niets is voor niets en alles wat ik heb meegemaakt, heeft me sterker gemaakt en heeft ervoor gezorgd dat ik krachtiger keuzes gemaakt heb. 

En waarom ik deze opleiding heb gemaakt?

Ik weet dat er nog heel veel beter kan in hulpverleningsland. Dat de ander écht zien en afstemmen op je cliënt zoveel waardevoller is dan een programma afdraaien of een protocol volgen. Het heeft mij jarenlang gefrustreerd dat ik verhalen hoorde van mensen die niet de hulp kregen die ze nodig hadden. Dat hen woorden in de mond gelegd zijn en dat ze nog steeds met hun onzekerheden rondlopen na 15 sessies.
Toen besloot ik die frustratie om te zetten in iets positiefs en ik ging het helemaal anders doen. Al mijn kennis en kunde heb ik in deze opleiding gestopt, om het gedachtegoed van RYS coaching verder te verspreiden. Ook omdat er zoveel empatisch talent rondloopt dat zich verstopt,  uit angst voor afwijzing. Ik zeg; kom tevoorschijn en doe iets met die gave!

Ik zie meteen wie iemand in potentie kan worden en waar iemand nog aan mag werken en wat al klaar is om tevoorschijn te komen. Vele mooie zielen hebben zich aangepast en zijn dan niet meer hun unieke zelf. Zichtbaarheid brengt dan veel angst voor afwijzing met zich mee. Mijn missie is om mensen te helpen terug te keren naar wie ze écht zijn, zodat ze van daaruit hun leven creëren en zo anderen inspireren hetzelfde te doen.

Ik denk niet ‘out of the box’. Voor mij bestaat de box namelijk niet. 

Mascha heeft jaren ervaring in het basisonderwijs en heeft een Master in Diagnostiek en Special educational needs, coaching en counseling afgerond. Ook is zij Engelen expert en intuïtie specialist en gespecialiseerd in het werken met lichtwerkers/ hoogsensitieve mensen/ aarde-engelen/ helpers (hoe je ze ook noemen wilt).
Na 7 jaar voor de klas te hebben gestaan, begon ze een praktijk voor kinder- en oudercoaching (Kinderzorgwinkel). Deze heeft ze 9 jaar succesvol gerund en honderden ouders, kinderen én professionals ondersteuning geboden. Daarna heeft ze die praktijk met veel liefde doorgegeven, omdat haar pad haar elders heen bracht. Ze is toen verder gegaan onder haar eigen naam en alles is samen gekomen binnen de RYS Coachopleiding waarbij ze het beste van zichzelf geeft.

 

Mascha heeft diverse diploma’s en certificaten op het gebied van het reguliere vlak en de spirituele wereld. Spiritualiteit betekent voor Mascha niet ‘zweven’ en allerlei toeters en bellen, maar in contact zijn met wie je werkelijk bent, bij jezelf kunnen blijven waar anderen je uitproberen en werken met energie en de wet van aantrekking.
Kort gezegd; een beter mens zijn in liefde voor jezelf en je naasten. Soms met je hoofd in de wolken, maar altijd met je voeten in de klei. Mascha werkt niet met hokjes of een doelgroep. Ze geeft gewoon haar gift. 

Volg me via deze kanalen!